dilluns, 26 d’octubre del 2009

Qui ets tu?



PRESUMIDA SILENCIOSA


L’Ana és una noia de disset anys que des de la seva infància, viu amb els seus pares i la seva germana petita a Sant Adrià del Besos, un poble enganxat a la ciutat de Barcelona.

És baixa, prima i de constitució petita. Mai descuida la seva imatge, cada matí dedica temps al seu cabell llarg, negre i ondulat, per així poder lluir una melena perfecta. Tot això, sense oblidar el seu cutis, que amb una fina capa de maquillatge fa més dolça la seva cara. Sap vestir i vesteix al moda, amb un estil senzill però “resulton” que fa conjunt amb la seva manera lenta i pausada de caminar.

Tímida, silenciosa i d’aparença reservada serien els tres adjectius que a simple vista la poden caracteritzar, però quan tractes amb ella un d’aquest no s’escau amb la realitat, descobreixes que no té problemes per comunicar-se, així doncs que descartem l’adjectiu tímid.

A mesura que han anat passant els dies també he pogut veure que és una persona conformista (conscient d’aquesta postura, que a vegades li acaba portant problemes) i que abandona ràpid ( posició que també li causa problemes), però el més important de tot es que es conscient d’aquestes actituds.

I així diria que és ella, una noia que desapercebuda i com una formiga sense fer soroll, ha anat entrant en el meu cercle d’amitats a la universitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada