dijous, 10 de desembre del 2009

XTEC


Avui en Jorge Coderch ens ha estat explicant tots els recursos que tenim des de la pàgina XTEC. I ens ha ensenyat com compartir a través d'aquesta xarxa.


Dins de la pàgina trobem:

Pràctica compartida:
És un espai on les escoles poden penjar les activitats realitzades a l'aula o centre i s'explica com es treballa a l'escola una competència determinada.

Projectes en xarxa: És una activitat que implica diverses escoles, es presenten els projectes cada escola ho treballa i finalment et posa en comú l'experiència de les diverses escoles.

Webs de centres: Diverses escoles que han creat pàgines web les penja perquè altres centres les pugin visitar. En aquestes webs podem trobar penjada la feina dels nens i amb això també es treballa la motivació del nen.

Revistes escolar: Escoles que des de fa anys possiblement tenen revistes i ara les passen en format digital i d'aquesta manera es poden consultar més fàcilment. En aquest apartat trobem un recull de totes les escoles que tenen revistes.

BulletiTIC: És un bloc on trobem articles d'opinió que penja el departament d'educació. Trobem bàsicament temes de TIC i d'educació i la finalitat és que la gent estigui al corrent de tota la informació i no tingui que anar a diferents webs buscant aquestes noticies. Resumin és un recull de tota la informació publicada diàriament que tracten temes de TIC i d'educació.

XTECRadió: Des d'aquest apartat pots escoltar els diferents programes de ràdio emesos des de diverses escoles (estudiants i professors) i també trobem informació per si el nostre centre està interessat en instal·lar programes i fer radio.



Fins aquí els que formen part de l'XTEC. Ara també en trobem d'altres que són de gran utilitat i ens aporten moltíssima informació que sovint ens pot ser necessària.



Bitàcola de metra TIC: És un bloc creat per la mestra Anna Perez. L'Anna es una mestra que està darrera de projectes en xarxa i les TIC (eduwiki), actualment organitza projectes entre diverses escoles del Rabal en xarxa i també està darrera dels blocs a les presons.

Bloc de música: És un bloc on ens ensenya i on trobem tot la informació músical,molt interessant.

Edu365.cat:
Pàgina adreçada als nens, activitats perquè pugin entrar i fer feina i aprendre. També i trobem noticies i aquesta pàgina es bàsicament per nens de infantil fins a la universitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada