divendres, 6 de novembre del 2009

Eduwiki


Avui hem estat treballant la wikipedia i l'eduwiki a classe i el Jorge Coderch ,el professor, ens ha demanat que fessim un treball col·laboratiu amb una de les dos wikis.

Però primer abans de començar, m'agradaria definir que vol dir el nom de wiki?

Un o una wiki (del hawaià wikiwiki, ràpid) és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d'una wiki poden d'aquesta manera crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida

Si voleu tenir saber més ús adjunto una web on podreu trobar més informació.

Tornant al treball a realitzar la tasca que tenim que fer és crear un concepte o definició nova a la Wikipèdia o a l'Eduwiki seguint els model d'entrada que trobem a les pàgines asmentades.
El nostre grup ha decidit fer una entrada a l'eduwiki i durant l'estona que hem tingut a classe i l'ajuda el google docs, el resultat és aquest:







Com podeu veure hem fet una presentació amb Powerpoint on s'explica els diferents apartats que ens demana el model d'entrada. Ara només faltaria enviar-ho i que ens donguessin per vàlida la presentació i ja podriem veure-la penjada i que la gent es beneficies d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada