dijous, 12 de novembre del 2009

Web 2.0

Fins ara el professor en Jorge Coderch quan parlava de la web 2.0 ningú no deia res, però sincerament, jo no sabia el que volia dir fins que un dia li vaig preguntar i va resultar que ningú ho sabia...per nosaltres és tant normal navegar i mantenir contactes per la web que no sabíem ni que anteriorment hi havia l'anomenada web 1.0. Ens va donar una definició de la web 2.0 i va dir:

La web 2.0 és l'evolució de la web 1.0 que era una web aparador, poques persones publicaven coses a la xarxa perquè era molt car i només uns quants ho podien fer. Hem passat d'una xarxa on només publicaven alguns a una xarxa oberta que sense pagar et pot publicar. En aquesta nova versió tots som creadors.


Buscant a la viquipèdia i llegint el llibre que ell ens va recomanar he pogut trobar més informació sobre aquesta web, però bàsicament a tot arreu és la mateixa i ja s'entén.

Així doncs per fer un breu resum direm que internet ha evolucionat de tal manera que ningú té l'accés restringit i que tothom pot accedir a la web, opinar i publicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada